Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

Dr Szöszi musical Győrben

Dátum: 2018. október 13.
Helyszín: Audi Aréna - Győr

Doktor Szöszi musical 2018 - Győr

A Legally Blonde azaz Doktor Szöszi már filmként óriási sikert aratott, mutatta ezt az is, hogy a rózsaszín ruhás szőke ügyvédlány története folytatást is kapott a mozikban. Pár éve azonban új formában robbant újra a köztudatba rózsaszín ruhás szőke cukiságbomba, ugyanis bemutatták a filmből készült Doktor Szöszi musicalt. Több mint 10 évvel a musical bemutatója után Magyarországon is látható lesz. A Dr Szöszi musical Malajziában, Franciaországban, Finnországban, a Fülöp szigeteken és Hollandiában is bemutatásra került, 2018-ban pedig Magyarországot hódítja meg Elle Woods története.

A budapesti premier után pár nappal útra kel a Doktor Szöszi musical és 2018. október 13-14-én Győrben az Audi Arénában lesz látható.

A Doktor Szöszi musicalben színpadra lép Bálint Ádám, Udvarias Anna, Kiss Zoltán, Pesák Ádám, Horváth Dániel, Baranyai Anna, Kokas Piroska, Siménfalvy Ágota, Stróbel Dóra, Bardóczy Attila, Borbás Erika, Misurák Tünde, Szegő Adrien, Bercsényi Péter és még sokan mások.

Jegyárak / Szektorárak:

3 990 Ft A szektor bal, F szektor jobb, M szektor bal, M szektor jobb, N szektor bal, O szektor jobb, P szektor bal, P szektor jobb, Q szektor
5 990 Ft B szektor jobb, C szektor bal, D szektor jobb, E szektor bal, N szektor jobb, O szektor bal
7 990 Ft B szektor bal, C szektor jobb, D szektor bal, E szektor jobb, Küzdőtér 5. szektor, Küzdőtér 6. szektor
9 990 Ft A szektor jobb, F szektor bal, Küzdőtér 3. szektor, Küzdőtér 4. szektor
11 990 Ft Küzdőtér 1. szektor, Küzdőtér 2. szektor
24 990 Ft K szektor bal, K szektor jobb, L szektor bal, L szektor jobb, Z szektor jobb


 

Dr Szöszi musical Győrben