Rendezvénykereső

Esemény neve: Város: Helyszín:

Facebook

We Will Rock You - Queen musical jegyek

Dátum: 2019 nyara
Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad

WE WILL ROCK YOU MUSICAL - SZEGED

A musical történelem legnagyobb sikerei között emlegetik az ABBA dalokból készült Mamma Mia-t, a Michael Jackson dalokból készült Thrillert és a 2002-ben bemutatott világsikert a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadás Európától Amerikáig mindenhol siker volt, sőt még Vegasban is játszották, s évek óta tervben van a musical filmes feldoglozása is. Az előadást eddig nem láthatta a magyar közönség, hiszen sajnos a világkörüli turné országunkba nem jutott el. Azonban 2017-ben Egyházi Géza, Sári Évi, Török Anna, Balogh Anna, Szemenyei János, Veres Mónika, Végh Péter, Stéphanie Schlesser főszereplésével aa Queen musical végre Magyarországon is bemutatkozott 2019-ben pedig a legnagyobb szabadtéri színpadon lesz látható.

Az előadásban olyan jól ismert Queen dalok csendülnek majd fel mint a Radio Ga Ga, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Who Wants to Live Forever, Don’t stop me now, és peruse a musical címadó data a We Will Rock You.

A We Will Rock You musical 2019. június 28-án, 29-én és július 5-én, 6-án lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Dóm téren.

 

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

We Will Rock You - Queen musical jegyek