Koncert > Dés László koncert 2023

Dés László koncert 2023

Dés László koncert 2023

Helyszín: Országosan
Dátum: 2023. november .

JEGYVÁSÁRLÁS

DÉS LÁSZLÓ koncert

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző több évtizede már a magyar zeneipar ikonja, egy fogalom. Sikeres, tartalmas, sokszínű életmű jellemzi egy máig tartó aktív szerzői és előadói jelenléttel. Ő az, aki dzsesszmuzsikusként át tudta törni a műfaji határokat, és sosem feledve, egyben felhasználva annak értékeit, egy kifejezetten dallamos zenei világban is maradandót tudott alkotni.

Pályafutása során többek között dolgozott Nemes István, Geszti Péter Bereményi Géza dalszövegírókkal, Udvaros Dorottya, Básti Juli, Cserhalmi György, Kulka János, Koltai Róbert színészekkel, Kovács Kati, Horváth Charlie, Szulák Andrea, Váczi Eszter énekesekkel, Presser Gáborral, Somló Tamással és még sokan másokkal.

Filmzenéiből is olyan slágerek születtek, mint a Nagy utazás, a Szerelem első vérig vagy a C’est la vie; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is, a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira. Hangszerei a szoprán és a tenorszaxofon, játékára az érzékeny és „szubjektív hang”, az improvizációs dallamvezetés. Dést azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma, a kritikusok és a közönség is egyaránt tisztel.

Aki kíváncsi erre a szenzációsnak ígérkező, titokzatos produkcióra amelyre Dés László magának is írt új dalokat most részese lehet az élménynek ,ugyanis turnéra indul a produkció.

Dés László hamarosan országos koncertturnéra indul!

Jegyárak és helyszínek!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top