Zenés színház > Ezeregy éjszaka musical - Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka musical - Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka musical - Pesti Magyar Színház

Helyszín: Magyar Színház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

Geszti Péter, Tasnádi István és Monori András meghatározó szereplői a hazai színházi életnek. Nevükhöz olyan sikerek kötődnek, mint a Made in Hungaria, Portugal, A Pál utcai fiúk és még sorolhatnánk. Első közös muskájuk pedig mi más lehetne, mint egy családi musical.

Az ezeregy éjszaka csodálatos, burjánzó mesevilága csaknem kétezer éves. A történetfolyam arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből ezúttal Tasnádi István, Geszti Péter és Monori András alkotott varázslatos zenés darabot. Az izgalmas world musical kerettörténetében Sahriár király szerelmi bánattól szenved, míg elé nem vezetik a rabnő Seherezádét, aki - hogy életét mentse - példázatos történetbe kezd. Ebben megelevenednek a mesés kelet legendás figurái, Harún, a naiv királyfi, Jázmin, a meseszép hercegnő, az agyafúrt tolvaj, a gonosz Dzsáfár és természetesen a nagydumás Dzsinn.

Az Ezeregy éjszaka musical 2023. novemberében kerül bemutatásra Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A budapesti Ezeregy éjszaka szereplői között ott lesz Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Rancsó Dezső, Fillár István, Márkus Luca, Pásztor Ádám, Szatmári Attila is. Az előadás többes szereposztásban kerül színpadra.
 
Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top