Család > Harlem Globetrotters Veszprémben

Harlem Globetrotters Veszprémben

Harlem Globetrotters Veszprémben

Helyszín: Veszprém Aréna
Dátum: Harlem Globetrotters - Veszprém Aréna

JEGYVÁSÁRLÁS

HARLEM GLOBETROTTERS 2024 - VESZPRÉM ARÉNA
 
A világ legszenzációsabb sportolói közül jó néhányan szerepelnek a Harlem Globetrotters névsorában, mint például Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham és Thunder.
 
Az egyedi játékot játszó csapat népszerűsége a mai napig töretlen. Az új turnéjukon hihetetlen akciókat, technikai bravúrok,at elképesztő zsákolásokat és káprázatos trükköket mutatnak be. Megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, látványos mozdulatokkal, elképszető játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.
 
A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, több mint 124 országában mutatta be ikonikus tehetségét. Kétszer nyerték el a Cynopsis Sports Media Awards díjat, legutóbb Emmy®-díjra jelölték őket az NBC “Harlem Globetrotters: Play it Forward” című sorozatáért, a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame büszke tagjai. Küldetésük a mai napig a kosárlabdázás népszerűsítése, valamint az interaktív szórakoztatás. Vezető szerepet töltenek be a sokszínűség, a méltányosság és a befogadás terén. Ők azok, akik a játék megújítói, akik így népszerűsítik a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást.
A kosárlabda zsonglőrei 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, 2024. március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatják be hihetetlen zsákolásaikat, fantasztikus trükkjeiket. 
 
Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Magic Pass Meet&Greet jegyek!
A Magic Pass Meet&Greet jegy váltása mellé normál jegy váltása is kötelező! Magic Pass Meet&Greet jegy vásárlás ide kattintva!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top