Koncert > Justin Bieber koncert a Szigeten

Justin Bieber koncert a Szigeten

Justin Bieber koncert a Szigeten

Helyszín: Budapest
Dátum: 2022. augusztus 12.

JEGYVÁSÁRLÁS

Justin Bieber jelenleg az egyik legünnepeltebb tinisztár. Koncertjeit óriási felhajtás övezi világszerte, nemegyszer a rajongóktól kell megvédeni a sztárt. Bieber már több filmben is látható volt és a hírek szerint még musicalben is felbukkanhat. Kislemezei az One Time, One Less Lonley Girl, Baby, Pray, Never Say Never és még sok másik mindig a top 20 dal között voltak a kanadai toplistákon.

A legnagyobb sikere a Sorry azonban 3 milliárdnál is több megtekintést ért el közel 7 millió követővel rendelkező világsztár Youtube csatornáján.

Justin Bieber 2022 augusztus 12-én a Sziget Fesztiválon lép fel. A bérletek és a napijegyek értékesítését már elkezdte a Sziget!

A Sziget Fesztivál 2022. augusztus 10-15. között kerül megrendezésre.

A már bejelentett fellépők:
Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender, Anne-Marie, Steve Aoki, Nina Kraviz, Milky Chance,  Bad Gyal, Holly Humberstone, Channel Tres, Kensington, Ofenbach, Mezerg, MEUTE, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, Dirtyphonics.

Jegyek, napijegyek és bérletek a jegyek/jegyvásárlás gombra kattintva vásárolhatóak!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top