Család > KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutyatréner előadása - 2019-es országos turné

KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutyatréner előadása - 2019-es országos turné

KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutyatréner előadása - 2019-es országos turné

Helyszín: Országosan
Dátum: 2019. november .

JEGYVÁSÁRLÁS

KUTYAREFORM - Nyakas Gábor kutyatréner előadása 2019-ben országos turnéra indul!

Nyakas Gábor: Kutya Tréner és Coach Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referense, nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutya kiképző egészen fiatal kora óta kölcsönösen a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei, és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében.  Idővel ez a képesség a hivatásává, és munkájává vált. A világ legjobb kutya trénereinek Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr.Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége.  Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ- ként emlegetik.

A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak, egyedülállóak, de mindenekelőtt: HATÁSOSAK. Interaktív, filmekkel dokumentált, és a színpadon is - random módon kiválasztott idegen kutyákkal - bemutatott gyakorlatai, és élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást.Megmutatjuk, hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen, könnyen, és gyorsan elérni azt, amit szeretne a kutyájától.

A KUTYAREFORM C. előadás érintett témakörei között megtudhatjuk miért nem hallgatnak néha ránk a kutyáink, illetve, hogy hogyan lehet motiválni a kutyákat. A módszerének lényege nagyon rövid, és mindenki számára nagyon érthető: az úgynevezett hármas szabály megértése. Az előadás alatt a következő problémás témakörökre kapunk választ, és megoldást: felugrálás, ásás, rágás, a póráz húzása, folyamatosan elszökik a kutya, egyfolytában ugat a kutya, mindent összeszed a földről, ellopja a dolgokat, nem jön vissza, ha hívjuk, támadja a kutyákat, és/vagy az embereket (agresszió).


Egyből működő, hatásos megoldások. A KUTYAREFORM módszerével nincsenek hosszú gyakorlási folyamatok, az első pillanattól fogva működnek a praktikák. Az előadás végén kérdezz-felelek a közönséggel. A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését, jelzéseit!

Előadások :
2019. Január 5 – Debrecen – Kölcsey Központ
2019. Január 6 – Győr – Egyetemi Csarnok
2019. Január 7 – Budapest – Erkel Színház
2019. Január 8 – Kecskemét – Agóra
2019. Január 10 – Szombathely - Agóra

A jegyárak helyszínenként eltérnek!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top