Koncert > Lara Fabian lemezbemutató koncert

Lara Fabian lemezbemutató koncert

Lara Fabian lemezbemutató koncert

Helyszín: MVM DOME
Dátum: 2024. április 30.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az elsöprő sikert aratott 2016-os koncert után LARA FABIAN újra Budapesten. Lara Fabian. 

Lara Fabian, a világhírű énekesnő, 2024. április 30-án egy különleges koncertet ad az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Az esemény része Lara Fabian „Je T’aime” turnéjának, amely világszerte elbűvöli a közönséget. Horváth Roland így nyilatkozott a koncertről: „Rendkívül örülünk, hogy utolsó pillanatban sikerült bekerülnünk Lara Fabian turnéjába. Ez a koncert nem csak egy zenei esemény, hanem egy igazi kulturális élmény lesz mindannyiunk számára, mi pedig nagyon büszkék vagyunk arra, hogy másodjára hozhatjuk Magyarországra.”

Lara Fabian nemzetközi szinten ünnepelt művész, aki túlmutat egy tipikus popénekesnő határain. Belga-kanadai származása és sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot, több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – énekli el, amelyek közvetítik bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díj és jelölés, valamint különféle világturnék tükrözik zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában.

Ne maradjon le erről a különleges alkalomról, ahol Lara Fabian élőben adja elő klasszikus szerzeményeit, és ahol minden egyes hangjegy mély érzelmekkel rezonál.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top