Külföld > One Direction koncert 2015

One Direction koncert 2015

One Direction koncert 2015

Helyszín: Bécs
Dátum: 2015. június 10.

JEGYVÁSÁRLÁS

A One Direction azaz Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles, Zayn Malik és Niall Horan az X-faktor által lett sztár 2010-ben. Azóta számos slágert írtak és a körülöttük levő őrület szünni nem akar.

2015. június 10-én Bécsben adnak koncertet. A One Direction koncertre már árulják a jegyeket! Jegyinfókért és jegyvásárláshoz kattints a Jegyvásárlás gombra!

FIGYELEM!
Busz is indul a koncertre! Jegy és buszjegy együtt ide kattintva vásárolható!

A kiskorúak védelme érdekében jegyvásárlásnál kérjük, vegye figyelembe az alábbi biztonsági korlátozásokat:

12 éven aluli gyermekek állójegyet sem szülői, sem kísérő felügyelettel nem válthatnak.
12-16 év közötti látogatóink felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be az álló részére, felnőtt kísérővel válthatnak állójegyet (egy szülő max. két kiskorú gyermeket kísérhet). 14 éven felüliek ülőjegyet kísérő nélkül is válthatnak. 16 éven felüliek felnőtt kísérő nélkül válthatnak állójegyet.

A szülőknek és kísérőknek saját jeggyel kell rendelkezniük, és a koncert teljes időtartama alatt figyelniük kell a hozzájuk tartozó kiskorúakra. Biztonsági okokból egy szülő vagy kísérő max. 2 kiskorút kísérhet. A szülőknek és kísérőknek nagykorúaknak kell lenniük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy minden 18 éven aluli gyermeknek személyazonosító okmánnyal (diákigazolvány) kell rendelkeznie, melyet a stadion biztonsági szolgálata azonosítás céljából a bejáratnál annak bemutatására kötelezhet, valamint a szervező fenntartja a jogot arra, hogy a kísérő személyeket is a személyazonosító okmány bemutatására kérhet fel.

A stadion biztonsági szolgálata nem felügyel a 12 éven aluli gyermekekre, ezért a 12 éven aluliak  – kivétel nélkül- nem tartózkodhatnak és várakozhatnak a stadion területén felnőtt kísérő nélkül.  Az Ernst-Happel-Stadionban  éppen ezért nem lesz külön várószoba a szülőknek és kísérőknek.

A megvásárolt jegyeket nem lehet visszaváltani. A stadion nem árusít majd alkoholos italokat.

Stadium címe
Ernst-Happel-Stadion
Meiereistraße 7
A-1020 Bécs

Időbeosztás
15:00 Early entry
15:30 Kapunyitás
18:15 Előzenekar
19:30 One Direction
21:45 Koncert vége

2015. június 10-én Bécsben adnak koncertet. A One Direction koncertre már árulják a jegyeket! Jegyinfókért és jegyvásárláshoz kattints a Jegyvásárlás gombra!

Jegyárak: 56, 69, 75, 80 euro

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top