Színház > Velencei Vízi Színház

Velencei Vízi Színház

Velencei Vízi Színház

Helyszín: Velence
Dátum: 2014 nyarán

JEGYVÁSÁRLÁS

Az Esztrád Vízi Színház a Velencei-tó partján, a Velencei Vízi Vár strand területén, szabadtéri színpadon nyújt az egész nyárra szóló kikapcsolódást. A kellemes strandolás élményén túl, az esték eltöltésére is kiváló programot kínál az egész családnak, a kicsiktől a felnőtt korosztályig. A programok között megtalálhatók a legismertebb színpadi produkciók és könnyű zenei műsorok.

2014. június 27-én a L'art pour L'art társulat előadása lesz látható. A postás, aki megeszi a levelet egy igazán szórakoztató darab. A társulat augusztus 10-én is visszatér majd a Best of L'art pour L'art műsorral.

A jó kedv nem ér itt véget. A humor kedvelőit június 28-én a Dumaszínház tagjai Beliczai Balázs, Éles István és Zsók Levente várják majd. Augusztus 16-án pedig Aranyosi Péter és Felméri Péter várja majd a nézőket.

2014. július 11-én a FUTUROBI 3D animációs Musical várja majd. Az igazán különleges élményt nyújtó előadás garantált élményt nyújt.

2014. július 12-én a Macskafogó musical lesz látható. A musical augusztusban is visszatér. Augusztus 3-án, 22-én és 30-án is látható lesz majd. Akki a legendás filmet szerette, annak a musical is kellemes élmény lesz.

A musical kedvelőit A Casanova Night Musical is várja. Augusztus 2-án és 20-án is látható lesz a felnőtteknek szánt musical, amit legutóbb Olaszországban láthatott a közönség.

A zene szerelmeseit augusztus 17-én Ifj. Sánta Ferenc Nótaestje, augusztus 21-én Vastag Csaba Szimfonikus koncertje, míg augusztus 23-án Tolvai Reni Szimfonikus  koncertje várja majd.

A gyerekeket is számtalan program várja. Július 18-án és augusztus 8-án is a Maszk Bábszínház előadása Mátyás király bolondos bolondja lesz látható. Július 27-én a Mágus Párbaj című mesejáték várja a gyerekeket.

Július 18-án és augusztus 15-én a Jó a rosszban - krimi komédia várja a nézőket. Ezt követi az Időomlás - az emlékek labirintusa című előadás július 20-án.

A Budapest Táncszínház is várja a nézőket. A Bolero Táncvarázs című előadás július 25-én és augusztus 8-án is látható lesz majd.

Jegyárak:
A gyerek előadásokra 1500 forintba kerülnek a jegyek, míg a többi előadásra 3500 forintba. Az előadásokra bérletet is lehet vásárolni. A bérlet ára 50.000Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top