Koncert > Boban Markovic Orkestar - Margitsziget

Boban Markovic Orkestar - Margitsziget

Boban Markovic Orkestar - Margitsziget

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2024. június 11.

JEGYVÁSÁRLÁS

Boban Markovic Parádé koncert - 2024. június 11. kedd 20:00 (esőnap: augusztus 12.)
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

I. rész
PARÁDÉ
a Boban Markovic Orkestar
és
a Székesfehérvári Balett Színház előadása

II. rész
Boban Markovic Orkestar
koncert

Az előadás I. részében Parádé címmel mutatjuk be a Boban Markovic Orkestar és a Székesfehérvári Balett Színház közös produkcióját Egerházi Attila rendezésében.

A produkció egy olyan kortárs táncszínházi mű, amelynek célja egy speciális hangvételű, valamint stílus jegyeket hordozó, mély gyökerekből táplálkozó zenének a dramatizálása és táncszínházi eszközökkel történő vizuális megjelenítése, illetve színpadra állítása.

A Parádé egy életérzést fogalmaz meg a táncszínház nyelvén. Dramaturgiai szerkesztése a Mrak című zenei albumra épülve, különböző hangulatokat, életképeket, szituációkat jelenít meg. Boban Markovic sajátos és rendkívül dinamikus, életteli, egyúttal dramatikus zenei világára Egerházi Attila rendező-koreográfus olyan zsánerképeket alkotott meg, amelyek szarkasztikus és humorral átszőtt jelenetek füzérét alkotva jelenítenek meg egy világot és fogalmaznak meg egy életérzést.

Az est II. részében pedig a Boban Markovic Orkestar fergeteges koncertje varázsol igazi balkáni hangulatot a Margitszigeti Színház színpadára.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top